Jesper Østergaard7-Eleven ånden

“Vi har et helt specielt fællesskab i 7-Eleven. Et fællesskab, der – mere end i andre virksomheder – er præget af vinderkultur og forståelse for succes”.

Alle franchisetagere i 7-Eleven er kollegaer og konkurrenter på samme tid. Det giver en god, sund virksomhedskultur. Alle franchisetagere er med på samme 7-Eleven team, der hver dag, i samarbejde med os på servicekontoret, udvikler 7-Eleven konceptet.

Vi mødes alle sammen – franchisetagere og servicekontoret – hver 3. måned til status, strategi, nyheder og arrangementer.

Jeg ser dagligt franchisetagere bruge hinanden til at blive bedre, tale om erfaringer, bytte personale og på andre måde dele viden og erfaringer. Vi arbejder hele tiden på nye ideer, koncepter, forretninger og aftaler, og det går altid stærkt i 7-Eleven. Derfor er den rigtige ånd også vigtig. Vi skal hjælpe hinanden, men vi skal også give hinanden plads. I 7-Eleven er det de frie og innovative tanker, som vinder frem, og lysten til at gøre det bedre skal være en del af hele teamet. Derfor har vi mange vindere internt i virksomheden. Og vinderne får lov at række armene op i luften. Ingen jantelov her. Dem, der ikke vandt, får et skulderklap og et godt råd med på vejen. På den måde ser vi også en dag dem med armene over hovedet.

Det er præcis sådan, ånden i 7-Eleven skal være – ét stort team.

Mange venlige hilsner

Jesper Østergaard
adm. direktør, 7-Eleven Danmark

© 7-ELEVEN DANMARK