7-Eleven Delivery

Den 1. december 2020 går 7-Eleven Delivery i luften i og omkring København. Det betyder at du nu kan få alt det gode fra 7-Eleven leveret direkte til din dør på næsten ingen tid og her i december kan du få gratis levering, hvis du bruger rabatkoden ”gratislevering”.

Bestil levering lige her

Som i en almindelig 7-Eleven er sortimentet bredt og du kan vælge en vifte af både de mere klassiske madprodukter som pølsehorn, taquitos, pizza og kyllingespyd eller du kan lade dig friste af salater, wraps og sandwiches fra den sundere ende. Vi har selvfølgelig også en stort udvalg af morgenmadsprodukter, hvis du skulle have lyst til skyr, smurt rundstykke eller måske en croissant eller klassisk wienerbrød.

Det gode er at du nu ikke skal vælge, at alle enten skal spise pizza, burger eller salater, når I bestiller takeaway. Nu kan I nemlig bestille lige, hvad I har lyst til og få det hele leveret fra samme sted – nemlig 7-Eleven.

Og som noget nyt i markedet tilbyder vi, at du kan bestille klassiske dagligvarer som mælk, chokolade, sodavand, øl og vin og ja, endda batterier, direkte til din dør, leveret på under 1 time leveret af vores partner Takeout.

Vi sørger for at du kan få leveret varer helt trygt. Hvis du vælger kontaktløs levering, stiller vi dine varer ved døren, banker på og går nogle skridt tilbage, så vi ikke kommer for tæt på hinanden og du uden bekymring kan nyde din bestilling. Det er bare at klikke muligheden af til sidst i din bestilling.

Det er muligt at bestille til en række kommuner i Hovedstadsområdet – tjek om vi leverer til din adresse via linket.

Bestil levering lige her

Tilbage til nyheder
© 7-ELEVEN DANMARK